Alguns motius per fer-se sòcia/i del CCT*21:

(Per només 18€ anuals + despeses de gestió)

 1. Et podrem tramitar la Llicència Federativa de Muntanya i Escalada (un cop siguis sòcia/i del CCT21). Després de fer el pagament de la llicència que et faci falta, amb 2-3 dies, ja estaràs donat d'alta a l'App on-line de la FEEC i estaràs assegurat, i amb 3-7 dies, rebràs targeta a casa sense cap cost afegit.

 2. Seràs part activa del funcionament del Club, podent opinar i col.laborar en la presa de decisions, i ajudant a dur a terme les accions que organitzi el Club.

 3. Seràs un recolzament econòmic vital pel funcionament Club, sent la principal font d'ingressos

  • (El Club és una entitat sense ànim de lucre, i per tant, tots els beneficis van, única i exclusivament, a fomentar accions per la millora del propi Club, i això, repercuteix directament en els seus esportistes).

 4. Gaudiràs de descomptes  que el Club pugui anar aconseguint (material d'escalada, cursos, inscripcions a competicions...). 

 5. Estaràs fomentant el camí cap a la professionalització del nostre esport ( Per poder seguir becant econòmicament a esportistes, per poder pagar a preu just les entrenadores/ors, equipadores/ors...). 

 6. Faràs possible l'organització de Competicions d'Escalada que el nostre Club pugui arribar a organitzar. (Lligues d'Equips de Competició, Lligues escolars, Opens Populars, Simulacres...)

 7. Ajudaràs a mantenir i millorar les instal.lacions del Centre d'Entrenament del CCT21 de La Reunió.

 8. Intentarem aconseguir nous espais d'entrenament propis, a altres punts del territori.

 9. Col.laboraràs amb el foment de la investigació, divulgació i formació sobre Escalada Esportiva de Competició

En el PDF hi trobareu totes les modalitats / taula de preus de l'assegurança de la FEEC 2021

(Esportistes CCT21: Llicència C o D amb FEEC+FEDME)